Skip links

TERMENI SI CONDITII

Acești Termeni și Condiții reglementează utilizarea serviciilor oferite de Alexprintz.ro și relația dintre Alexprintz.ro și utilizatorii săi. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza serviciile noastre.

Definitii

În cadrul acestor Termeni și Condiții, următoarele definiții se aplică:

  • “Alexprintz.ro” se referă la Alexprintz.ro, o entitate legală înregistrată conform legilor în vigoare.
  • “Utilizator” se referă la orice persoană sau entitate care utilizează serviciile oferite de Alexprintz.ro.
  • “Servicii” se referă la orice produse, servicii sau conținut furnizat de Alexprintz.ro.
  • “Website” se referă la website-ul oficial al Alexprintz.ro sau orice platformă online administrată de Alexprintz.ro.

Utilizarea Serviciilor

Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu respectarea acestor Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați serviciile noastre.

Drepturi de Proprietate Intelectuala

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului oferit de Alexprintz.ro, inclusiv, dar fără a se limita la, drepturile de autor, mărci comerciale și drepturile asupra software-ului, sunt deținute de Alexprintz.ro sau de titularii de licențe acreditați. Utilizatorii nu au dreptul să reproducă, distribuie sau să modifice conținutul fără consimțământul scris al Alexprintz.ro.

Limitari de Responsabilitate

Utilizarea serviciilor noastre se face pe propriul risc. Alexprintz.ro nu își asumă nicio răspundere pentru pierderi sau daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza serviciile noastre. Nu oferim nicio garanție cu privire la acuratețea, actualitatea sau disponibilitatea informațiilor furnizate prin serviciile noastre.

Confidentialitate

Informațiile cu caracter personal furnizate de utilizatori vor fi prelucrate în conformitate cu Politica de Confidențialitate a Alexprintz.ro.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Alexprintz.ro își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe website-ul nostru și vor intra în vigoare de la data publicării. Utilizarea continuă a serviciilor noastre după publicarea modificărilor reprezintă acceptarea acestor modificări.

Contact

Pentru întrebări sau preocupări legate de acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați. Vă mulțumim pentru utilizarea serviciilor Alexprintz.ro.

This website uses cookies to improve your web experience.