Skip links

Politica de confidentialitate

La Alexprintz.ro, suntem dedicați protejării confidențialității informațiilor dumneavoastră personale. Această Politică de Confidențialitate explică cum colectăm, stocăm, folosim și protejăm datele dumneavoastră personale. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică pentru a înțelege modul în care prelucrăm datele dumneavoastră.

Informatii colectate

 • Date cu caracter personal

Alexprintz.ro colectează și prelucrează următoarele tipuri de date cu caracter personal:

 1. Nume, prenume și date de contact (adresă de e-mail, număr de telefon).
 2. Informații despre experiența și istoricul profesional (dacă aplicați pentru un loc de muncă sau sunteți angajat).
 3. Informații de plată (dacă sunteți client sau furnizor).
 4. Orice alte informații pe care le furnizați voluntar.
 • Informații colectate automat

Utilizăm cookie-uri și tehnologii similare pentru a colecta informații despre utilizarea website-ului nostru. Aceste informații pot include adrese IP, date de conectare, tipul de browser, preferințele dumneavoastră și alte informații despre interacțiunea dumneavoastră cu website-ul nostru.

Scopul colectarii datelor

Datele dumneavoastră personale sunt colectate și prelucrate pentru următoarele scopuri:

 1. Furnizarea de servicii și răspunsul la solicitările dumneavoastră.
 2. Administrarea relațiilor cu clienții, furnizorii și angajații.
 3. Dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor noastre.
 4. Respectarea obligațiilor legale.
 5. Promovarea și marketingul serviciilor noastre (cu acordul dumneavoastră, dacă este necesar).
 6. Protecția datelor

Alexprintz.ro pune mare preț pe securitatea datelor dumneavoastră personale. Luăm măsuri tehnice, organizatorice și administrative adecvate pentru a proteja datele dumneavoastră împotriva accesului neautorizat, divulgării sau utilizării neadecvate.

Pastrarea datelor

Păstrăm datele dumneavoastră personale doar atât cât este necesar pentru scopurile menționate în această politică sau în conformitate cu legile aplicabile. După expirarea perioadei de păstrare, datele vor fi șterse sau anonimizate.

Drepturile dumneavoastra

Aveți anumite drepturi în legătură cu datele dumneavoastră personale, inclusiv dreptul de acces, rectificare, ștergere, restricționare sau portabilitate a datelor. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor în anumite circumstanțe. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați.

Actualizari ale politicii

Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată periodic. Orice modificări vor fi publicate pe website-ul nostru și vor intra în vigoare de la data publicării.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați. Mulțumim pentru încrederea acordată in Alexprintz.ro în ceea ce privește datele dumneavoastră personale.

This website uses cookies to improve your web experience.