Skip links

Abonează-te la newsletter și primești un ebook gratuit!

CARȚI

Cum să ai succes în imobiliare

Transformă Ambiția în Realizări Prin Inovație și Expertiză Profesională

DETALII

Dacă vrei să înveți cum să îți dezvolți abilitățile de vânzări și cum să obții succesul ca și consultant în domeniul imobiliar, această carte este pentru tine. Cartea îți va oferi strategii eficiente pentru a crește vânzările, a obține clienți noi și a dezvolta o rețea puternică de recomandări. 

3 MOTIVE SĂ CUMPERI ACEASTĂ CARTE

SFATURI, TEHNICI ȘI EXEMPLE

Cartea este scrisă într-un stil accesibil și ușor de urmărit, fiind un ghid practic pentru oricine dorește să obțină succes în imobiliare. Vei găsi sfaturi și tehnici utile, precum și exemple concrete care te vor ajuta să înțelegi cum să aplici informațiile din carte în viața reală.

PENTRU ÎNCEPĂTORI SAU AVANSAȚI

Dacă ești un agent imobiliar începător, această carte îți va oferi o bază solidă pentru a-ți construi o cariera în domeniu. Dacă ești deja un agent imobiliar experimentat, această carte te va ajuta să-ți îmbunătățești abilitățile și să-ți diversifici portofoliul imobiliar.

O ALTĂ PERSPECTIVĂ

În plus, cartea nu se axează doar pe tehnici și strategii de vânzare, ci oferă și o perspectivă amplă asupra industriei imobiliare și a pieței în general. Vei învăța să evaluezi o proprietate, să îți construiești o rețea de contacte, să dezvolți un portofoliu imobiliar și să te adaptatezi schimbărilor din piața imobiliară.

This website uses cookies to improve your web experience.